026-3334589 - 06-22954561 info@viajacqueline.nl
Selecteer een pagina

Acupunctuur

Acupunctuur maakt gebruik van je energiebanen waardoor de Qi stroomt van en naar organen, zintuigen en diverse weefsels in het lichaam. Op deze energiebanen, of meridianen, liggen acupunctuurpunten. Door deze punten te behandelen kan je energiehuishouding worden gereguleerd, ook waar het de balans tussen lichaam en geest betreft. We werken onder andere met naalden om de energiestroom te beïnvloeden, met moxa (bijvoetskruid) om acupunctuurpunten op te warmen en cupping (glazen bollen) om energieblokkades op te heffen.

www.acupunctuur.nl

Dry Needling

Dry Needling is een naaldtechniek die spanning in spieren vermindert door spieren aan te prikken met acupunctuurnaalden. De knopen (zogeheten ‘triggerpoints’) in spieren veroorzaken pijn bij de knoop en vaak ook op andere plaatsen in het lichaam. Dry Needling ontspant de triggerpoints en vermindert zo klachten bij blessures, stijve spieren en spierpijn.

 

Heart Intelligence Coaching

Heart Intelligence Coaching geeft je inzicht in waar je nu staat en waar je naartoe wilt, door bij jezelf stil te staan en al je kanten te accepteren. In tegenstelling tot veel therapieën en methoden gaat deze vorm van coaching er vanuit dat je al ‘heel’ bent en niet gerepareerd hoeft te worden. Ze leert je te luisteren naar je hart, je hart te openen en volgen en hoofd en hart te integreren. Heart Intelligence Coaching is zeer effectief in groepen, omdat je van elkaar leert en je samen een ‘veld’ creëert waarin de deelnemers meer voelen. Deze coaching beslaat zes bijeenkomsten van 2,5 uur. Na afloop zijn er refresh-avonden om verder te oefenen Heart Intelligence in je leven te integreren.

www.heartIQ.com

 

Neuro-Emotionele Integratie (NEI)

NEI is een effectieve methode om onbewuste programma’s in kaart te brengen. Door spiertesten achterhalen we welke emotionele blokkades uit het verleden je in het heden in de weg staan om je verlangens voor de toekomst te bereiken. Neuro-Emotionele Integratie maakt je bewust van dit proces, geeft je inzicht in jouw gedragspatronen en ondersteunt je bij het wegnemen van de blokkades.

Neuro-Linguïstisch Programmeren

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een communicatietechniek die inzicht geeft in hoe je informatie opneemt en opslaat, hoe je je gedachten weergeeft en welk gedrag je erdoor vertoont. NLP maakt potentiële kwaliteiten vrij, zodat je je doelen kunt bereiken en tot grotere prestaties in staat bent. Deze methode maakt je flexibeler in je gedrag en succesvoller in je interactie met anderen.

Psych-K

Psych-K herschrijft belemmerende overtuigingen in het onderbewuste. Waarom verlopen veranderingsprocessen zo moeilijk? Waarom vallen goede voornemens na een dag of drie al in het water? Waarom lukt het niet om, ondanks goede wil, te genezen? De oorzaak ligt in je onbewuste programma’s: de oude emoties en bijbehorend gedrag die bepaalde situaties bij je oproepen. Je onderbewuste is voor 95% sturend op je gedrag!. Psych-K zet de onbewuste, belemmerende programma’s om in bekrachtigde overtuigingen, waardoor je ten volle kunt leven en weer grip krijgt. Deze methode werkt snel en effectief.

www.psych-k.com

Reconnectie

Reconnectie is een healingmethode die jouw natuurlijke evenwicht herstelt en je in balans brengt met jezelf en je omgeving.

www.thereconnection.com