Skip to main content
 

Advies & Coaching

Individuele coaching

Heb je het gevoel dat je vastzit? Dat je meer uit je leven kunt halen? Of heb je steeds weer dezelfde fysieke klachten? Dan kan individuele coaching en advies jou verder helpen.

Ontdek meer ➙
Groepscoaching

Wil jij meer rust in je hoofd en ontspannen kunnen leven? Weet je niet goed waar je moet beginnen om in balans te komen? Dan kan de kracht van groepscoaching jou op je pad helpen.

Ontdek meer ➙
Bedrijfscoaching

Wil je in je bedrijf met minder energie een hogere productiviteit realiseren? Via Jacqueline begeleidt medewerkers met een burnout en coacht bedrijven in verandertrajecten.

Ontdek meer ➙
Intermittent living

Wil jij meer energie, zin in de dag en flexibiliteit? Wakker de oerkrachten in jezelf aan met intermittent living en laat oeroude prikkels jou een energieboost en kracht geven.

Ontdek meer ➙
Acupunctuur

Acupunctuur maakt gebruik van je energiebanen waardoor de Qi stroomt van en naar organen, zintuigen en diverse weefsels in het lichaam. Op deze energiebanen, of meridianen, liggen acupunctuurpunten.

Ontdek meer ➙
Supplementen

Je lichaam en brein goed voeden lukt niet altijd met je alledaagse dieet. ViaJacqueline geeft je advies op maat welke supplementen jou vitaler maken. Altijd een totaaladvies over leefstijl, voeding en mind.

Ontdek meer ➙
Meditatie

Meditatie is een mentaal medicijn tegen stress. Door te mediteren breng je rust  in je lichaam en geest. Daardoor krijgt je lichaam de ruimte om in balans te komen, te herstellen en onze creativiteit aan te spreken.

Ontdek meer ➙